LUNCH

van 11.00 tot 17.00

Warme Luikse wafel

-met verse slagroom & poedersuiker – 7
-met warme kersen | verse slagroom & poedersuiker – 8

Supplement Extra

-warme chocoladesaus – 1
-bol vanille ijs – 2.5


American pancake – 8

blauwe bes | banaan | karamel crème | slagroom


Huisgemaakt appelgebak – 5

met verse slagroom


Huisgemaakte chocoladetaart – 5


Poffertjes – 4.5

met roomboter en poedersuiker


  Nacho’s – 10

crème fraîche | quacamole 
tomaten salsa | cheddar saus


Nacho’s kip – 13

kippendij | crème fraîche | quacamole 
tomaten salsa | cheddar saus


Langoustines – 16

8 halve gegratineerd


Losse
Scampikroket – 7

cocktailsaus 


Ribs – 10

kleine portie ribs | aïoli  


Zoete aardappel
friet – 6

truffelmayonaise  


zoete aardappel deluxe – 9.5

truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | pijnboompitten | rucola


Olijvenbrood & kruidenboter – 6


Olijvenbrood – 8

tapenade van olijven | aïoli | kruidenboter


Bitterballen  

mosterd | per stuk 1.4


Kaasstengels

chillisaus | per stuk 1.4


MINI FRIKANDEL – 4

mayonaise | 4 stuks

Bittergarnituur
16 stuks – 18


 Tomatensoep – 8

vleugje room


 Uiensoep – 8.5

gegratineerd met kaas 


Romige vissoep – 9

rijkelijk gevuld 


Kreeftensoep – 9

garnituur van kreeft


Erwtensoep – 8.5

roggebrood & Zeeuws spek

rijst | avocado | sojabonen | komkommer | wakame | wortel | wasabi mayonaise | taugé | Cherry tomaatjes

vegetarisch – 14

tonijn – kl. – 17

zalm – kl. – 17

tonijn & zalm – 18

krokante gamba’s – 18


Burger – 18.5

100% Zeeuws rundvlees | gesmolten kaas | tomaat
kropsla | augurk | Dolphyn saus


 Groente burger – 19

100% groente met cajun | ui | tomaat
kropsla | truffelsaus 


Mexicaanse Burger – 19.5

 100% Zeeuws rundvlees | crème fraiche
quacamole | nacho’s | cheddar kaas


Kipburger – 19

krokante kip | chili mayonaise
komkommer | tomaat


Surf burger – 23

Gamba’s | 100 % Zeeuws rundvlees | tomaat | ui | rucola | truffelmayonaise | aïoli


traditionale – kl. 12 / gr. 18

spek | rode ui | kaas | kruiden


kip – kl. 14 / gr. 19

kippendij | rode ui | kaas | paprika | taugé | kerriemayonaise | kruiden


mexicaan – kl. 14 / gr. 19

cheddar kaas | nacho’s | crème fraÎch | quacamole


– Keuze uit wit of bruin brood –


Carpaccio van kalf – 13

pijnboompitten | Parmazaansekaas | truffelmayonaise


bagel zalm – 13

gerookte zalm | mierikswortel crème | crème fraîche | tuinkers | rode ui


Bao buns – 13

zacht gegaarde buikspek | chilli mayonaise

gebakken uitjes | zoet-zure groente 


Kippendij – 10

taugé | Oosterse wijze
koriander | kerriemayonaise


Smashed avocado – 12

Toast | avocado | gekookte eieren | spiegel eieren | tomaatjes

+ gerookte zalm -4


  Geitenkaas – 12

gegratineerde geitenkaas | honing | walnoten


Met 3 eieren | bruin brood 
huzarensalade | salade garnituur


Uitsmijter – 9.5

boerenham & kaas


   Uitsmijter Parmaham – 12

rucola | Parmazaanse kaas | pijnboompitjes 


 Uitsmijter Zalm – 13

gerookte zalm


Boerentosti – 6.5 

boerenham & kaas


Vlam tosti – 7.5

sambal | chorizo | kaas | tomaat | rode ui  


Tosti brie – 8

Parmaham | honing | rucola | brie


Scampi’s
kl. 15 / gr. 24

uit de oven | knoflookboter | kruiden | brood om te dopen


Hollandse garnalen & scampi’s  kl. 17 / gr. 22 

salade | kruidendressing


Crispy tuna -17

wonton | avocado | wasabimayonasie


Zeeuwse mosselen – 17

in de schelp gewokte Zeeuwse mosselen verse kruiden


Vispalet “Toorop” – 21

 Gerookte zalm | Noordzeekrab scharen | oester | gerookte paling | Hollandse garnalen | cocktailsaus


Plateau
“Dolphyn” – 22 p.p.

Verschillende kleine voorgerechten, per twee personen


Kippendij
kl. 14 / gr. 20

salade | Oosterse wijze | cashewnoten | koriander | taugé 


  Geitenkaas
kl. 14 / gr. 20

gegratineerd | salade | appeldressing | rode biet | walnoten


Gerookte zalm
kl. 16 / gr. 22

salade | wakame | sojabonen | limoen dressing 


 bruinbrood | huzarensalade
salade garnituur 


Twufelear – 13

Uitsmijter ham & kaas | vleeskroket | tomatensoep


Twufelear Voh Vis – 15

Uitsmijter met gerookte zalm | scampikroket (gamba) | vissoep



2 vleeskroketten of
2 frikandellen – 12


2 scampi kroketten
(gamba) – 14

cocktailsaus 


2 garnalenkroketten – 15

huisgemaakte mayonaise


tot 12 jaar, Kindergerechten worden geserveerd met verse frietjes en salade


Halve tomatensoep – 5

met een vleugje room 


Frikandel | vleeskroket | Kipnuggets – 10


Gebakken zalmfilet – 12


Spareribs -12


Fish & Chips – 12


1/2 pan mosselen -13


Halve schnitzel – 10


Pasta – 10

Bolognesesaus | Parmezaanse kaas