Tomatensoep – 7.5

vleugje room


 Uiensoep – 7.5

gegratineerd met kaas 


Romige vissoep – 8 

rijkelijk gevuld 


Kreeftensoep – 8 

garnituur van kreeft


Traditionale – kl. 11 / gr. 16.5

spek | rode ui | kaas | kruiden


Kip – kl. 12 / gr. 17.5

kippendij | rode ui | kaas | paprika
taugé | kerriemayonaise | kruiden


Mexicaan – kl. 13 / gr. 18.5

cheddar kaas | nacho’s
crème fraîche | quacamole  


rijst | avocado | radijs | sojabonen | komkommer  | wakame | wortel | wasabi mayonaise | taugé | cherry tomaatje

  Vegetarisch – kl. 12.5 / gr. 15
Tonijn – kl. 14.5 / gr. 18
Zalm – kl. 14.5 / gr. 18
Tonijn & zalm – kl. 15.5 / gr. 19.5
Krokante gamba’s – kl. 15 / gr. 19

Oesters 

Natuur – per 3 12.5 / per 6 18.5

Gegratineerd – per 3 13.5 / per 6 19.5


Carpaccio
van kalf – 13.5

salade | Schellach kaas
truffel mayonaise | pijnboompitjes  


Scampi’s
kl. 12.5 / gr. 22

uit de oven | knoflookboter | kruiden
brood om te dopen 


Sashimi – 15

zalm & tonijn | wasabimayonaise
sojasaus | wakame


Hollandse garnalencocktail – 14.5

grijze garnalen | cocktailsaus  


Zeeuwse mosselen – 14

in de schelp gewokte Zeeuwse mosselen | verse kruiden 


Vispalet “Toorop” – 18

gerookte zalm | Noordzeekrab scharen | oester | gerookte paling | Hollandse garnalen | cocktailsaus 


Plateau
“Dolphyn” – 20 p.p. 

verschillende kleine voorgerechten,  per twee personen 


 Kippendij
kl. 11.5 / gr. 17.5

salade | Oosterse wijze | cashewnoten
koriander | taugé 


burrata – 12.5

rucola | verschillende tomaten | basilicum | balsamico | pijnboompitjes


 Geitenkaas
kl. 12 / gr. 18

gegratineerd | salade | appeldressing 
rode biet | walnoten 


Gerookte zalm
kl. 14 / gr. 20

salade | wakame | sojabonen
limoen dressing  


Hollandse garnalen &
scampi’s – kl. 14 / gr. 19

salade | avocado | kruidendressing 


geserveerd met verse friet en mayonaise

Zeeuwse mosselen

 Vers gekookte Zeeuwse mosselen met 
twee verschillende sausjes

Natuur – 21

Dolphyn – 23

witte wijn | kruiden 


Domburger – 24

Domburgs blondje (bier) | lamsoren | kruiden


Look & room – 24

Knoflook | room


Fish & chips – 18

kabeljauwfilet | tartaarsaus


 Vispannetje – 21

verschillende vissoorten in kreeften saus | gamba 


Surf & Turf – 23.5

zalmfilet & Hollandse garnalen
zacht gegaarde buikspek
roze pepersaus | groente


SChol – 21

filet | saus van Langoustine | groente


Visschotel
“Dolphyn” – 23 

kabeljauw | wilde zeebaars | gamba 
peterseliesaus | groente


Noordzee tong – 32.5

in roomboter gebakken zeetong
Ca. 350 gram | groente


Zee-Land – 29

grote gamba’s | tournedos  
truffelsaus | groente 


Verse Kreeft 

 uit ons homarium | gekookt in court-bouillon geserveerd met huisgemaakte mayonaise keuze uit natuur of gegratineerd  

Halve kreeft | lamsoren | zeekraal – 24
Hele kreeft | lamsoren | zeekraal – 39.5

geserveerd met verse friet en mayonaise of brood

Fruits de Mer – 28.5 p.p.

op ijs geserveerd met oesters | Noordzee krab | kokkels  | langoustine | gamba’s | Hollandse garnalen | huisgemaakte mayonaise & cocktail saus

Fruits de mer
“Dolphyn” – 39.5 p.p.

op ijs geserveerd met oesters | Noordzee krab | kokkels | langoustine | gamba’s | Hollandse garnalen | halve kreeft  huisgemaakte mayonaise & cocktail saus  


geserveerd met verse friet en mayonaise

Schnitzels

Wienerschnitzel | groente – 18

schnitzel Champignon
roomsaus | groente – 19.5

schnitzel Dolphyn | groente – 19.5

gebakken spek, ui & champignons 


schnitzel Stroganoffsaus | groente – 19.5


Varkenshaas – 18.5

medaillons | tuinkruidensaus | groente 


Spare-ribs
kl. 22.5 / gr. 26

Huisgemaakte spareribs 
aïoli | Original
De lekkerste spareribs! 


Vlees special

De entrecote zit in de rug van het rund. Deze dry aged entrecote heeft ruim 21 dagen in de been in onze speciale rijpingskast gehangen. Door deze techniek genaamd het dry-ageing wordt de entrecote botermals en vol van smaak. In den Walcherschen dolphyn kunt u dit zien, proeven en beleven!

Gegrilde dry aged
entrecote – 25 

180 gram met Chimichurri saus | groente

geserveerd met verse friet en mayonaise


* Tournedos – 23.5

* Tournedos XL
(250 gram) – 34

+ pepersaus 2.5

*Wij bakken de tournedos “medium rare” en wordt geserveerd in eigen jus om te dopen met wit brood.

*Het is tevens ook mogelijk om bijgerechten erbij te bestellen.


Bijgerechten

 Friet 3.5

Gebakken aardappelen 3.5

Zoete aardappel friet met truffelmayonaise 4.5

Zoete aardappel friet deluxe 9.5
(truffelmayo, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola)

 Salade 3.5

Groente 4.5


Burger – 17

100% Zeeuws rundvlees | gesmolten kaas | tomaat
kropsla | augurk | Dolphyn saus


 Groente burger – 18.5

100% groente met cajun | ui | tomaat
kropsla | truffelsaus   


Mexicaanse
Burger – 18.5

 100% Zeeuws rundvlees | crème fraiche
quacamole | nacho’s | cheddar kaas


Kipburger – 18

krokante kip | chili mayonaise
komkommer | tomaat


Surf burger – 22

Gamba’s | 100 % Zeeuws rundvlees | tomaat | ui | rucola | truffelmayonaise | aïoli


geserveerd met verse friet en mayonaise

 Aubergine & brie – 18

 gevuld met groenten | gegratineerd met brie | compote van vijgen


 Groente burger – 18.5

100% groente met cajun | ui | tomaat
kropsla | truffelsaus


tot 12 jaar, Kindergerechten worden geserveerd met verse frietjes en salade


Halve tomatensoep – 4

met een vleugje room 


Frikandel | Kalfskroket | Kipnuggets – 8


Gebakken zalmfilet – 10


Fish & Chips – 10


Halve schnitzel – 9


Pasta – 9

Bolognesesaus | Schellach kaas 


Goed om te weten!

Wij hebben er respect voor als u kiest voor een eigen eetgewoonte, of door een allergie tot een aangepaste eetcultuur gedwongen bent. Als u ons tijdig inlicht doen wij ons uiterste best om het menu voor u aan te passen.